maanantai 3. kesäkuuta 2019

2.6.2019 Estonian winner, Luige Baas, Viro

Sisarukset taisivat lähteä ensimmäistä kertaa kahdestaan koirinensa näyttelymatkalle Suomen rajojen ulkopuolelle. Näyttelyksi valittiin vaatimattomasti Viron voittajanäyttely joka pidettiin Tiialle jo tutuksi tulleeksi paikassa Luige Baasissa.
Aamulla vettä tihkutti, mutta onneksemme vesisade loppui heti meidän päästyämme näyttelypaikalle telttaa pystyttämään. Leiri nopeasti kasaan ja koirat siirtyivät autosta "aamulenkin" jälkeen teltan suojaan makoilemaan. 


Konkarit Maiza ja Osku ottivat heti rennosti, mutta ensikertalainen Vellu katseli ihmeissään menoa. On siinä ollut pienellä koiralla monta uutta ja ihmeellistä kokemusta laivamatkoineen kaikkineen.


Islantilaiset kävivät Maret Kärdin kehässä mahtavin tuloksin.
Vellu jun ERI 1, sa, ROP-jun, jun-cac, PU2, Estonian Junior Winner 2019
Osku val ERI 1, sa, PU1, cacib, ROP, Estonian Winner 2019

Maiza kävi Erika Häkkisen kehässä yllättämässä ainankin meidät tuloksellaan.
Maiza val ERI 3

Reissu oli onnistunut ja olemme todella ylpeitä reippaista koiruuksistamme. 😍😍😍
Vellu jaksoi todella hyvin koko pitkän päivän ja esiintyi reippaasti vielä isossakin kehässä, josta tuli pikku-ukolle hurjasti kokemusta. Osku konkarina handlasi päivän hienosti ja esiintyi edukseen isossakin kehässä saaden myös kokemusta. Maiza esiintyi ja pärjäsi todella hienosti uusien kikkojen avulla, vaikka annoimmekin toisille tasoitusta jättämällä pohjavillat kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti