maanantai 8. elokuuta 2022

6.8.2022 Luumäki rn

 Lähdettiin kunnon rytmiryhmän kanssa naapuripitäjään näytille. Sammareita oli ilmoitettu 25 Paavo Mattilan arvosteltavaksi.

Meidän jengistä päivän aloitti Kaapo (J. Rasmusnalle) saaden avo ERI 2. Seuraavana vuorossa oli velmies Ripa tuloksena käy ERI 2. Hyvin oli tasaista velloksilla niin tuloksissa kuin kehäkäytöksenkin kanssa. Ei jäänyt keneltäkään kuulematta että meidän ukkelit oli päässeet ihmistenilmoille. 🙉😂

Tyttöjen sarjassa Macy (J. Alkutalven Amanda) joutui kamalan kasvattajan esittämäksi ja mykistyi täysin. 🙊 Mykkä Macy saikin rytmiryhmän parhaan tuloksen käy ERI 1, sa, PN 3 💎 Ja Leia (J. Helmiäinen) jatkoi poikien aloittamaa huutosarjaa saaden vet ERI 3, sa.

Käytiin vielä pitämässä ääntä kasvattajaluokassa ja saatiin huudettua itsellemme tulos 3 kp. Tuomarin mukaan kaikki kolme esitettyä kasvattajaluokan porukkaa olivat hyviä ihan pienillä eroilla. Meidän ryhmästä sanottiin näin; Kaunis tasalaatuinen ryhmä kolmesta eri yhdistelmästä. Hyvärakenteisia koiria. Hyvälaatuiset turkit. Koirat liikkuvat hyvin. Hyvät luonteet. Erittäin hyvää kasvatustyötä josta parhaat onnittelut.

Hauska päivä oli hyvässä seurassa, mitä nyt kuulo olikin välillä vähän koetuksella. Onneksi putkiaivot oli grillimakkaralla lahjottavissa. Kiristys, lahjonta ja uhkailu oli päivän sana.😂😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti