lauantai 3. helmikuuta 2024

Valjakkohiihtokilpailut

Aloitettiin Ripan kanssa tämän kauden kisat 21.1. Imatralla meille sopivassa reilu -10 asteen pakkaskelissä. Kisattiin PAVH naisten naru C-luokassa. 

Kisoihin valmistautuminen oli sujunut hyvin koiran kuntoa ajatellen, mutta perässä roikkuja lähti taas ladulle aivan rapakunnossa. Sukset olin sentäs voidellut, mutta hiihtokilometrejä ennen kisoja oli kertynyt alle 3 km mikä on aivan liian vähän.

Ripa oli aivan innoissaan kun pääsi juoksemaan eikä ollut liian lämmin keli poitsulle. Ensimmäistä kertaa elämänsä aikana Ripa lähti jopa meidät ohittaneen imuun, eli 8 vuotias koira voi oppia vielä uusia asioita. Hiihdettiin ensimmäistä kertaa Ukonniemen laduilla ja nehän oli ihan mukavat. Perässähiihtäjä hyytyi jokaiseen ylämäkeen aika rajusti ja Ripa reppana yritti parhaimpansa mukaan kiskoa jauhosäkkiä perässään. Maaliin kuitenkin päästiin suht hyvässä hapessa. Sijoituksessa ei ollut paljoa hurraamista olimme 11./12 mutta silti saimme Kymen kennelpiirin piirinmestaruus pronssia.🏆 Ihan ok aloitus siis meidän kisakaudelle.

📷 Katja Kaipainen

Perässähiihtäjä on kisojen räpiköinnin jälkeen ottanut itseään niskasta kiinni ja on käynyt ihan hiihtokoulussa opettelemassa hiihtämistä. Jos vaikka seuraavissa kisoissa pystyisi hiihtämään eikä menisi onnettomaksi räpiköinniksi.😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti