maanantai 21. syyskuuta 2020

Kaikkea kivaa viikonloppuna.

 Vietettiin todella mukava viikonloppu koiramaisissa merkeissä. Ohjelmassa oli jalostustarkastusta, etsintää sekä vetotreenit.

Perjantaina Ripan ja Maizan käydessä vetotreeneissä, Kaapo (Ripan veli) oli ilmestynyt meille. Poika tuli meille yökylään, koska seuraavana aamuna lähdimme porukalla Votkarantaan jalostustarkastukseen. Lauantai meni Ylämaalla jalostustarkastuksessa. Paavo Mattilan tarkastettavaksi oli tuotu 21 sammaria ja meidän porukasta oli mukana; Maiza (Mazoji Loke Crystal Night), Ripa (J. Riepupetteri), Kaapo (J. Rasmusnalle), Leia (J. Helmiäinen) ja Macy (J. Alkutalven Amanda). Lausunnot oli aivan koiriemme näköiset (ainankin Ripan ja Maizan) ja koko kööri läpäisi jalostustarkastuksen hyväksytysti. Oli kiva nähdä uusia ihmisiä koirineen rennossa tapahtumassa.


Kaapo (J. Rasmusnalle)

Jalostustarkastuksen jälkeen Leia näytti, kuinka virallinen pelastuskoira toimii. Kaikki metsään "eksyneet" löytyi, vaikka alueella olikin todella paljon häiriötekijöitä (paljon koiria ja niiden jättämiä viestejä).

Leia valmiina etsintöihin.

Vauhdilla etsimään eksynyttä.

Myös Macy pääsi osallistumaan etsintöihin. Macyllä matka pelastuskoiraksi on vasta alussa, mutta nopeasti ja innokkaasti tyttö lähti "eksynyttä" etsimään.

Macy malttamattomana lähdössä.

Sunnuntaina lähdimme toiseen suuntaan ja vähän vauhdikkaampaan lajiin. Kävimme Savitaipaleella vetotreeneissä. Porukassa oli meidän blondien lisäksi 2 samojedia ja 4 jakutianlaikaa eli kaikkiaan 3 valjakkoa. Vauhtia riitti jopa meidän Maizallakin ja ohitukset sujui mallikkaasti. Näistä treeneistä oli todella paljon hyötyä meille, Maiza näköjään vaatii vaihtelua treeneihin, että vauhti löytyy. 

Ripa ja Maiza lenkin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti