tiistai 13. lokakuuta 2020

10.-11.10.2020 Alma Off Snow 2020

Osallistuttiin Mikkelissä Karkialammella pidettyihin Alma Off Snow 2020 sulanmaan valjakkokisoihin. Harmiksemme muita sammarivaljakkoja ei ollut kisoissa mukana, joten REK-kilpailukoe ei meillä toteutunut. Lähdettiin uralle siis treenimielellä, mitään sijoituspaineita ei ollut.
DS2 luokkaan oli ilmoittautunut 21 valjakkoa ja matkana oli 2 x 4,8 km.

Lauantaina lähdimme matkaan porukan viimeisenä ja saimmekin ajaa koko matkan aivan omassa rauhassa. Koirat oli innoissaan ja juoksivat hienosti maaliin asti.

Lauantain lähtö.
📷 Kari Immonen

Sunnuntaiksi olimme nostaneet lähtöaikaa yhdellä pykälällä, joten saimme peräämme yhden malamuutti valjakon. 
Lähtöviivalla
📷 Kati Bruce

Innokkaina matkaan.
📷 Kati Bruce

Koirat lähti yhtä innoissaan matkaan kun edellisenäkin aamuna, mutta vahti tasoittui paljon aikaisemmin. Ensimmäisen ylämäen jälkeen tuntui, että tänään tulee pitkä ja rankka lenkki. Saimme kuitenkin suht nopeasti näköhavainnon edellä menevästä valjakosta ja koirat sai siitä uutta puhtia. Pian edessämme meni 3 malamuutti valjakkoa ja pääsimme harjoittelemaan ohituksia. Koirien mielestä tylsin pätkä, hiekkatie osuus meni ohitellessa ja ohitukset menivät hienosti. Saimme pidettyä ohittamamme valjakot takanamme maaliin asti ja saimme jopa karistettua niitä vähän kannoiltammekkin. Ripalta ja Maizalta irtosi vielä upea loppukirikin.

Kielet pitkänä maaliin.
📷 Kati Bruce

 Todella ylpeä saa olla meidän musteista. Hienosti molemmat koirat toimi ja saatiin taas roppakaupalla uusia hyviä kokemuksia. Paljon paremmat treenit saimme, mitä olisimme saaneet kotona ajellessa. Lauantaina aikamme oli 20:22 ja sunnuntaina paransimme hyvin aikaamme 18:38. Yhteisaikamme oli 39:00 ja tällä ajalla sijoituimme hienosti 16./21 🏆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti