sunnuntai 5. maaliskuuta 2023

5.3.2023 PAVH kisat

Käytiin Ripan kanssa hiihtämässä oman seuran kisoissa. Osallistuttiin naisten naru C-luokan valjakkohiihtokokeeseen joka oli samalla myös Kymenläänin kennelpiirin piirinmestaruuskoe.
Hieman haastetta päivään toi se että toimin talkoolaisena kanttiinissa ja välillä hyppäsin koirien tarkastuksessa, rataesittelyssä, kävin hiihtämässä osan radasta ennen starttia ja käytin koirat tarpeillaan. Vauhdikas päivä kaikinpuolin.

Ripalla oli taas vauhtipäällä ja radalle olisi pitänyt päästä heti. Toivoin aavistuksen kylmempää keliä, mutta eipä taida olla meitsin suhteet kunnossa tuonne yläkertaan kun muutaman asteen pakkasella vaan keli oli. Onneks aurinko alkoi paistamaan vasta meidän startin jälkeen.

Olen todella tyytyväinen meidän 5 km hiihtoon. Ripa juoksi hienosti, minä jaksoin jotenkuten hiihtää perässä ja olimme hyvänä apuna toisille ohitusharjoituksissa. Kaikinpuolin siis hyvä kisa.

Valjakkohiitokokeeseen osallistui 14 valjakkoa je meidän sijoitus oli hienosti 11. Viimevuoden vastaavista kisoista paransimme aikaamme reilulla minutilla.💪
'Suureksi yllätykseksi piirinmestaruuskokeessa ylsimme hopealle.🏆 


Tulokseensa tyytyväiset PM2 palkintoineen oman seuran kisoissa. 😍
Ei se hopea ole häpeä.😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti