perjantai 21. huhtikuuta 2023

Senioriseurueen reissu

Pääsiäiseen on todella pitkään kuuluneet koiranäyttelyt ja senioriseurue pääsikin tälläkertaa oikein Pohjois-Karjala turneelle.
Tiia lähti Oskun ja Maizan kanssa reissuun aikaisin pitkäperjantai aamuna. Koiruudet pääsi pyörähtämään kahdessa eri näyttelyssä ja voimia kerättiin yöpymällä Kolilla.

7.4.2023 pitkäperjantaina määränpäänä oli Kiteen ryhmänäyttely.
Osku pääsi lyllertämään Kirsi Honkasen kehään. Reippaasti poitsu esiintyi vaikka elopainoa olikin turhanpaljon. Tuomarikin elopainon huomasi ja passitti kotiin laihiksella vet ERI 1 tuloksen kera.
Sammarit puolestaan arvosteli Juha Putkonen ja Maizahan oli aivan innoissaan saamastaan huomiosta. Tuoloksena vet ERI 1, sa, PN 2, vet-sert ja ROP-vet.

8.4.2023 vietimme aikaa Lieksan ryhmänäyttelyssä.
Molemmat koiruudet pääsi Markku Kipinän arvosteltavaksi. 
Osku vet ERI 1, sa, PU2, vet-sert ja VSP-vet
Maiza vet ERI 1, sa, PN3, vet-sert ja ROP-vet

Senioreiden seuramatka oli erittäin onnistunut ja näiden koiruuksien kanssa on helppo matkustaa yksinkin. Pitkästäaikaa sain viettää muutaman päivän pääsiäisestä jäähallissa ja tälläkertaa jopa kahdessa hallissa. Yhtään ei tullut ikävä Lappeenrannan jäähallia ja työrupeamaa pääsiäisnäyttelyissä. Nautin ihan kokorahan edestä molempien näyttelyiden annista näytteilleasettajan roolissa.  


 Maiza ja Osku Lieksassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti