maanantai 8. toukokuuta 2023

7.5.2023 uusi valio

Lähdettiin taas senioriporukan kanssa näytelmäreissuun. Tälläkertaa matka ei onneksi ollut pitkä, kun näyttelyt oli Rautjärvellä. Ripakin pääsi turistina mukaan, ei tarvinnut pojan jäädä yksin kotiin. Molemmille koirille tuli tuomarimuutokset, joten kovin suurin odotuksin ei matkaan lähdetty.

Maiza aloitti päivän Anneli Pukkilan kehässä saaden 
vet ERI 1, sa, PN 1, vet-sert, Vet MVA, ROP ja ROP-vet 🏆😍
Maizasta tuli Suomen veteraanimuotovalio!🐾💝
9-vuotias, hyvässä kunnossa esitetty veteraaninarttu, jolla riittävät nartun mittasuhteet. Kaunisilmeinen pää, kaunis silmä- ja huulipigmentti. Melko tummat silmät, hyvät korvat. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä häntä ja kiinnitys. Kaunis ryhti, hyvä sivuaskel.Hyvä karva. Miellyttävä käytös.

Osku kävi iltapäivästä pyörähtämässä Mari Lackmanin kehässä saaden vet ERI 1
Selvästi yli koon ylärajan. Erittäin vahvarunkoinen vanha herra, joka hieman tuhdissa kunnossa ja kantaa itsensä kunnialla. Oikea pään muoto, hyvät korvat. Hyvä kaula ja häntä sekä turkinlaatu. Keskipitkät sivuliikkeet, kapeat takaa ja löysät edestä. Rauhallinen käytös, pirteitä käyttövuosia.

Oskulla on nyt kolme näyttelyä veteraanina takana ja joka kerta on ukkelin painosta huomautettu. Kyllähän se onkin liian tuhdissa kunnossa ja kun vielä iso poika on, niin antaa todella raskaan vaikutelman itsestään. Osku pääsee nyt kunnon laihikselle ja kohta saakin aloittaa uimakauden. 

Maiza kävi viellä päivän päätteeksi pyörähtämässä FCI5 ryhmän sekä veteraanien isoissa kehissä. Molemmat isot kehät arvosteli Mari Lackman ja menestystä ei meille tullut kummastakaan.


 FI, EE, LV, LT & BALT MVA, FI VMVA, EE & LT JMVA Mazoji Loke Crystal Night
💖 Maiza 💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti